Het is gelukt, ik las nog eens een meer dan 5 boeken!! In het totaal las ik 6 boeken in april! Jaja, ikzelf was nog het meest verbaasd, maar zo blij. Ik heb het gevoel dat ik mijn groove terug aan het vinden ben, al speelt het mooie weer misschien ook een rol? Alleszins, tijd om eens nader te bekijken wat ik las.

Ik begon de maand sterk met een trilogie die ik in no time had beluisterd op Storytel, namelijk de To All The Boys I’v Loved Before-trilogie van Jenny Han. De eerste twee delen had ik al ooit gelezen, maar het slotdeel nooit. Ik was in de mood voor wat boeken waar ik niet te veel bij moest nadenken en dan grijp ik vaak terug naar contemporary/romance boeken. Ik heb alleszins genoten van deze trilogie, al zijn het geen hoogvliegers.

Vervolgens las ik twee kleppers van boeken! De vermisten van Maneschijn en Het Geheugen van Babel. De vermisten van Maneschijn was een re-read, maar Het Geheugen van Babel las ik voor de eerste keer en ik kan niet geloven dat ik jaren heb gewacht om te beginnen in dat verhaal! Dit boek is tot nu toe mijn favoriete boek van dit jaar geworden en ik kan alleen maar vol lof over het verhaal praten en waarschijnlijk ook nog eens uren aan een stuk, want dit verhaal zat zooooo goed in elkaar en ik kan deze serie alleen maar aanraden en ik wou dat er nooit een einde was gekomen aan het verhaal. Ik denk dat je wel doorhebt dat ik verliefd ben geworden op Het Geheugen van Babel. 😉 Een uitgebreide recensie volgt alleszins nog.

De maand eindige ik met nog een boek van Jenny Han: The Summer I Turned Pretty, maar dit verhaal viel mij echt tegen. Het hoofdpersonage vond ik vervelend en haar love interest nog vervelender. Het enige positieve was dat ik de stem van de inspreker van het verhaal heel mooi vond. Ik ga alleszins niet verder doen met de reeks.

Dus, de maand april was een zeer goede maand. Op dit moment ben ik nog bezig met het slotdeel van De Spiegelpassante, De storm van echo’s, dus deze hoop ik in mei uit te hebben en voor de rest hoop ik ook het slotdeel van de Daêvabad-serie uit te lezen. Ik houd mijn hart vast, want dat is echt een joekel van een boek, dus we zullen zien!

Liefs,

Rani

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.