Hier ze we weer! De kortste maand is weer voorbij en dat betekent dat we eens gaan kijken naar wat ik heb gelezen. Ik geef al meteen mee: het was gene vette. Ik heb maar één boek uitgelezen…

Jep, ik las in februari slechts één boek. Huis van lucht & adem is het enige boek dat ik heb kunnen uitlezen. En het was daarbovenop nog eens een reread. Tja ja, het is was het is.

Ik ben nog steeds bezig in Huis van vuur & bloed (amai, dit deel ligt mij echt niet tot nu toe) en Het boomhuis in het bos van TJ Klune. Verder wil ik ook nog Morgen en morgen en morgen lezen. Mocht het nog lukken qua planning wil ik ook nog eens In steen gebrand herlezen en Een ijzeren vlam (deze keer in het Nederlands lezen). Ik heb overigens het gevoel dat mijn TBR maar blijft groeien in plaats van dat die krimpt?!

Sorry voor de korte blogpost, maar ik heb dus niet veel te vertellen, hehe.

Liefs,

Rani

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.