Hallo iedereen! Allereerst, beste wensen! Maak er een leuk jaar van, dat al jullie dromen mogen uitkomen. Naar jaarlijkse gewoonte blik ik een laatste maal terug op mijn boekenjaar van 2023 en gaan we ook vooruit kijken naar 2024!

Laten we er maar meteen in vliegen: in 2023 las ik 38 boeken! Ik heb helaas mijn doel van 50 boeken niet gehaald, maar ik vind 38 boeken niet slecht, zeker gezien het een enorm hectisch jaar was. Ik heb ook weer enkele pareltjes gelezen, mijn favoriete boeken waren (op willekeurige volgorde):

  • I’m Glad My Mom Died – Jenette McCurdy
  • Het Geheugen van Babel – Christelle Dabos
  • Yellowface – R.F. Kuang
  • Een man die Ove heet – Frederik Backman
  • Fourth Wing – Rebecca Yaros

Ik blik toch een beetje terug met gemengde gevoelens op mijn leesjaar van 2023. Ik heb vaak leesdipjes gehad en heb ook een aantal boeken gelezen waar ik – achteraf gezien- beter niet in begonnen was omdat ik er eigenlijk niet geïnteresseerd in was. Voorts had ik mijn leesdoel kunnen halen als ik minder op sociale media doelloos had zitten scrollen…

Voor 2024 heb ik mezelf ook enkele bookish doelen gesteld. Graag wil ik dit jaar wél eens 50 boeken lezen. Mijn ultieme droom is trouwens om ooit 100 boeken te lezen. Maar voorlopig houd ik het bij 50 boeken. Moet toch lukken als ik minder op sociale media zit?
Ik wil mij in 2024 ook focussen op de Book Buddies Boekenclub door maandelijkse bijeenkomsten te organiseren. Samenzitten met mede boekenliefhebbers kan toch alleen maar nog meer mijn boekenliefde aanwakkeren?
Tot slot wil ik in 2024 mijn eigen droom thuisbibliotheek ontwerpen. Jep jep, in 2024 ga ik verhuizen en daar hoort ook mijn eigen bureau mét mijn eigen bibliotheek bij.

Ik kijk alleszins uit naar een nieuwe start en hoop dat 2024 een beter boekenjaar wordt!

Liefs,

Rani

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.