Yes, je hebt het goed gelezen: de Book Buddies Boekenclub is back! In 2021 begon ik met een boekenclub, maar in 2022 moest ik deze noodgedwongen op pauze zetten. Eens om de zoveel tijd kreeg ik berichtjes van mensen (die toevallig op Book Buddies zijn terecht gekomen!) die de vraag stelden of ik nog boekenclubs organiseerde. Jammer genoeg moest ik hen altijd teleurstellen. Echter kreeg ik de afgelopen maanden de kriebels om opnieuw eentje te organiseren. En wat is geen betere manier om 2024 te beginnen dan met een boekenclub?

Bij deze nodig ik jullie uit voor de eerste Book Buddies Boekenclub in 2024 waar we het ontzettende populaire Fourth Wing gaan bespreken. Ik denk dat dit boek geen introductie nodig heeft want ie-de-reen in de bookcommunity heeft het erover. Dit fantasy boek werd ook onlangs uitgegeven in het Nederlands door Zomer & Keuning in een prachtige editie.

De boekenclub vindt plaats op vrijdag 5 januari in de Quetzal in Hasselt om 19u. Als je wilt meedoen, kan je je inschrijven door een mailtje te sturen naar info@bookbuddies.be of mij een berichtje te sturen. Ik heb er alleszins ontzettend veel zin in! Tot dan!

Liefs,

Rani

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.