Maand: februari 2021

Booktalk | Wrap-up februari

Vastbesloten wou ik in februari een record aantal boeken gelezen hebben. Ik had mijn TBR-lijstje klaar en vol goede moed begon ik. Alleen… kwam ik in het begin van de maand in een klein leesdipje terecht waardoor heel mijn plan in het water viel. Gelukkig raakte ik er ook snel terug uit, maar dat record aantal boeken dat ik ambieerde ging niet meer lukken.

(meer…)

Review | Het Onzichtbare Leven van Addie LaRue

Als jullie de blog een beetje volgen, dan weten jullie dat ik vorig jaar gek was van De Schemering trilogie. Schwab kan ongelooflijk prachtige zinnen smeden en is een meester in het creëren van verhalen. Vorig jaar werd bekend gemaakt dat Boekerij Het onzichtbare leven van Addie LaRue ging vertalen en ik telde de maanden af naar de release. Met Addie LaRue heeft Schwab weer eens bewezen dat ze een meesterverteller is.

(meer…)

Blast from the past

Het is al een tijdje geleden dat ik nog iets heb geschreven voor de blog – please do forgive me. Tussen thuiswerken, studies en Zoom/Facetime/etc. calls door was ik mijn laptopscherm toch wel echt beu en vandaar dus ook mijn afwezigheid.

(meer…)

Booktalk | Alter Ego (The Renegades #1)

In december kwam het langverwachte slotdeel van The Renegades serie uit. Ik was opgelucht en dolgelukkig toen Blossom Books had bekend gemaakt dat ze toch hadden besloten om Apocalyps te vertalen. Alleen, hoe was dat tweede deel weer geëindigd? Mijn geheugen moest weer opgefrist worden, dus hoog tijd om het eerste deel Alter Ego nog eens te lezen!

(meer…)