Vastbesloten wou ik in februari een record aantal boeken gelezen hebben. Ik had mijn TBR-lijstje klaar en vol goede moed begon ik. Alleen… kwam ik in het begin van de maand in een klein leesdipje terecht waardoor heel mijn plan in het water viel. Gelukkig raakte ik er ook snel terug uit, maar dat record aantal boeken dat ik ambieerde ging niet meer lukken.

TBR-lijstje

Van mijn lijstje waren er 5 boeken die ik zeker wou lezen in februari, namelijk: De Vermisten van Maneschijn, Heks & Jager, Hof van Zilveren Vlammen, Aartsrivaal en Apocalyps. Vooral De Vermisten van Maneschijn en Hof van Zilveren Vlammen stonden heel hoog op mijn TBR.

Realiteit

Tja, het begin van de maand verliep niet vlot en ik deed vrij lang over De Vermisten van Maneschijn. En dat lag echt niet aan het boek, maar eerder aan… Netflix! Jawel, ik heb Avatar the Last Airbender en The Legend of Korra nog eens bekeken en na het kijken viel ik in een beetje in een gat (lekker dramatisch hoor). Nee, maar alle gekheid op een stokje, ik had gewoon niet veel zin om te lezen na het werk en zat liever voor mijn computerscherm.

Gelukkig viel alles terug op zijn pootjes terecht en trok ik enkele leessprintjes waardoor ik nog een deel van de schade kon beperken. Aan Aartsrivaal en Apocalyps geraakte ik jammer genoeg niet meer. Wel las ik 5 boeken, evenveel als januari. Ik startte de maand met De Vermisten van Maneschijn en dat was voor mij echt een hoogvlieger. Ik heb intens genoten van het verhaal en vind het echt jammer dat we nog zo lang moeten wachten op het vervolg! Vervolgens las ik Heks & Jager en dat was een ongelofelijke domper. Het vervolg ga ik wijselijk langs mij heen laten gaan. Toen verslond ik Hof van Zilveren Vlammen. Het is weliswaar niet mijn favoriete SJM boek, maar het is echt een sterk verhaal! Mijn vriend is nu ook bezig in Hof van Zilveren Vlammen en ik ben oprecht nieuwsgierig naar zijn mening over het verhaal.

Op deze laatste dag van maand luisterde ik ook eindelijk The Raven King (het laatste deel uit The Raven Boys) uit op Storytel en las ik ook Elle & Darcy. Elle & Darcy is overigens het eerste boek van het jaar dat geen fantasy is! Het boek zelf was helaas niet mijn ding… Volledige recensie volgt nog!

In het totaal heb ik 3 fysieke boeken, 1 e-book en 1 audioboek gelezen. Het totaal aantal pagina’s komt uit op 2470. Ik hoop dat maart alleszins een goede leesmaand wordt!

Liefs

Rani

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.