De eerste maand van 2023 zit er alweer op en in deze eerste maand las ik alweer enkele toppers uit! Met 4 gelezen boeken zit ik alleszins op schema om mijn doel van 50 boeken te halen. Maar nog belangrijker: welke boeken las ik afgelopen maand?

ALs eerste las ik De gevangene van Vallenia, het tweede deel uit De Genezer-serie. Ik schreef hierover al een recensie die je hier kan lezen. Natuurlijk dook ik gelijk ook in het derde en laatste deel: De verrader van Evalon. Hier verschijnt ook binnenkort een recensie van, maar ik zal al een tipje van de sluier lichten en bekennen dat ik wederom ook grote fan van dit derde deel was!

Als derde boek las ik De nevelprins van Carlos Ruiz Zafon. Dit boek las ik jaren geleden als tiener eens, maar nu, jaren later kon ik mij niets meer van het verhaal herinneren. Volgens mij heb ik dat boek ooit gewonnen, maar kan het boek niet meer vinden. Alleszins, het is een mysterieus verhaal met een griezelig kantje in verwerkt en ook hier heb ik van genoten.

Ten slotte las ik nog eens A Good Girl’s Guide To Murder, maar deze keer beluisterde ik het verhaal op Storytel en dit verhaal komt als luisterboek nog méér tot leven. Het verhaal is ingesproken door verschillende stemmen, de telefoongesprekken zijn bewerkt met een effectje dat het lijkt alsof je de andere persoon via telefoon hoort en ook de interviews komen helemaal tot leven als een interview! Maar goed, het verhaal is natuurlijk ook waanzinnig spannend. Ik was al een groot deel van het verhaal vergeten, en voor een keer was ik daar blij mee zodat ik opnieuw helemaal kon opgaan in deze whodunnit.

Kortom, januari was een goede leesmaand. Op dit moment ben ik bezig in Good Girl, Bad Blood (deel 2 van AGGGTM) en De Koperen Koning van S.A Chakraborty. Februari is maar een korte maand, maar ik hoop toch ook weer aan 4 gelezen boeken te komen. Fingers crossed!

Liefs,

Rani

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.