De kortste maand van het jaar zit er alweer op en mijn favoriete maand is aangebroken! Ik kan al met trots verkondigen dat ik ‘on track‘ ben volgens Goodreads. We zullen zien of ik dat binnen enkele maanden nog kan zeggen. 😉 In februari las ik enkel audioboeken omdat ik al geruime tijd bezig ben in een joekel van een boek. Benieuwd naar wat ik las?

Zoals je vorige maand kon lezen had ik A Good Girl’s Guide to Murder opnieuw gelezen. Dus in februari ging ik verder met de rest van de reeks zodat ik eindelijk nog eens een reeks helemaal had gelezen. Zo las ik Good Girl, Bad Blood en het slotdeel As Good As Dead. Het tweede deel had ik al eens gelezen – al was ik al veel vergeten – maar dat derde deel blies mij helemaal van mijn sokken. Uhmm, wat een twist daar gebeurde, ik ben er nog niet helemaal goed van! Maar ik kon het wel helemaal smaken! Oh, ik las overigens ook de prequel Kill Joy. Ik ben persoonlijk niet zo grote fan van prequels omdat ik vaak het gevoel heb dat ze vooral opvulling zijn, maar deze keer vond ik het wel vermakelijk. Kortom, A Good Girl’s Guide to Murder-serie was een succes!

Ten slotte las ik I’m Glad My Mom Died van Jennette McCurdy. Amai, ik was helemaal in de ban van deze memoir. Je kan Jennette misschien kennen van de Nickelodeon serie iCarly waar ze als kind in acteerde. Haar acteercarrière is op poten gezet door haar moeder die dolgraag wou dat Jennette ging acteren. Pas op latere leeftijd besefte ze dat haar moeder een toxische en manipulatieve vrouw is die haar emotioneel helemaal heeft weten te beschadigen. Deze memoir bevat in de kleinste details alles wat Jennette heeft meegemaakt en is zware kost (enorm veel triggerwarnings zijn van toepassing!). Haar zwarte humor maakte de zware kost wel iets lichter. I’m Glad My Mom Died gaat mij nog lang bijblijven…

Op dit moment ben ik De Koperen Koning van S.A. Chakraborty aan het lezen. Dit is het tweede deel uit de Daevabad-serie en ik hoop deze uit te lezen voordat het laatste en derde deel later deze maand verschijnt! Wat betreft mijn reading goal: ik heb op dit moment 8 boeken uitgelezen en ik hoop stiekem dat ik in maart meer dan 4 boeken kan lezen!

Liefs,

Rani

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.