Jep, hier ben ik weer met mijn maandelijkse wrap-up (weliswaar een beetje later dan anders). Helaas is het mij afgelopen maand niet gelukt om mijn vijftigste boek te lezen, maar ik heb wel weer enkele leuke boeken gelezen én ben eindelijk nog eens naar een boekevenement kunnen gaan.

Ik las de duologie Monsters of Verity, bestaande uit This savage song en Our dark duet van Victoria Schwab via Storytel. Een bloederig, gory verhaal over een stad die is gesplitst tussen monsters en mensen. Deze urban fantasy was ontzettend spannend met bloedstollende actiescènes en de hoofdpersonages waren zo leuk. Het zijn niet mijn favoriete boeken van Schwab, maar desalniettemin heel vermakelijk.

Vervolgens las ik eindelijk het derde en laatste deel uit de Dromendochter-trilogie van Laini Taylor: Godenslaap. Ik ga hier niet dieper op ingaan omdat ik een recensie heb die je hier kunt vinden.

Ook las ik Zout aan de hand van de Belgische auteur Doreen Hendrix. In Zout volgen we het verhaal van Maud die een instagrampagina heeft opgericht om haar liefde voor eten te delen met de wereld. Maar doorheen het verhaal zien we hoe het zelfbeeld van Maud verandert. Zout is een krachtig boek met heftige thema’s (check dus zeker de triggerwarnings) en de schrijfstijl is wondermooi en ook heel toegankelijk voor iedereen.

Tot slot las ik via Storytel Not my problem van Ciara Smyth. En jongens, wat heb ik genoten van dit verhaal! Dit verhaal was immens grappig, heel vaak heb ik hardop zitten gniffelen en de banden die gevormd werden tussen de personages waren zo hartverwarmend! Bovendien heeft de voorlezer van het luisterboek het verhaal enorm goed ingesproken, het was echt een genot voor het oor om haar dit verhaal te horen voorlezen.

Met 5 gelezen boeken en 2157 gelezen pagina’s in het totaal was september een aangename leesmaand. In het totaal heb ik 48 boeken gelezen dus kan ik nu toch met zekerheid zeggen dat ik in oktober mijn leesdoel van 50 boeken ga halen!

Liefs,

Rani

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.