Twee dagen geleden stond de postbode voor de deur met een Celebrate Books-pakketje. Ik was superblij dat ik thuis was, want ik keek erg uit naar deze box, maar CB had helaas wat vertraging door de sneeuw. Ik was namelijk 99% zeker dat het boek dat ik graag wilde lezen erin zou zitten! (En dat bleek ook zo te zijn…) Ben je ook benieuwd welk boek dat was?

 

Dit is het eerste wat ik zie als ik het pakketje openmaak. De box weegt heel veel en je ziet ook dat er best wel wat spulletjes inzitten. De Cinderzeep is een extraatje dat ik tijdens de Black Friday erbij had gekocht voor 2 euro. Uiteraard leg ik het kaartje met alle informatie erop nog even aan de kant, want ik wil me toch nog een beetje laten verrassen natuurlijk!

Het eerste object dat ik zie is een zakje thee. Ik heb enkele maanden voor het eerst “boekige” thee ontdekt en dat vond ik geweldig. De thee van de Duitse webshop Bookishteas is heel speciaal, zo heb ik een Caravalthee waar eetbare glitters (!) inzitten. De thee in deze box is echter van een andere leverancier en helaas iets minder speciaal. Ik heb even gezocht om te kijken welke ingrediënten erin zitten, maar het blijkt gewoon zwarte thee te zijn. Op de verpakking staat wel een afbeelding van Maleficent, dat vind ik dan wel leuk, alleen jammer dat je die verpakking na enkele maanden weggooit.

Dan: het tegeltje! Celebrate Books had al aangekondigd dat er een tegeltje zou inzitten, dus niet helemaal een verrassing. Ik had nog geen enkele box met een tegeltje gehad, dus ik was hier best wel blij mee. De kleuren die gebruikt zijn vind ik erg mooi en de afwerking voelt erg professioneel aan. Wel wist ik niet meteen wie hierop afgebeeld waren. Ik dacht eerst dat het enkele sestra’s van Orphan Black waren, maar dat kan natuurlijk niet als je naar hun gezichten kijkt. Wat blijkt… het zijn de hoofdpersonages van The Lunar Chronicles!!! Ik had ze echt niet herkend zonder de uitleg op het kaartje – en TLC is nochtans een van mijn favoriete series! Nu moet ik wel zeggen dat ik op dit moment nog bezig ben in Cress en de andere boeken nog niet gelezen heb. Daardoor kon ik Iko al helemaal niet herkennen. Fun fact: diezelfde avond heb ik in Cress gelezen waarom Iko plots blauwe haren heeft! (Alleen had ik toen nog niet meteen door dat het personage waarover sprake is, in Iko zal veranderen. Oké, genoeg vage TLC-spoilers voor nu…) Hoe dan ook, deze tegel krijgt zeker en vast een plaatsje langs mijn Marissa Meyer-boekenschap.

De rode waaier is het volgende item dat ik tegenkom. Er staat een quote op van WonderWoman. Dat boek heb ik (nog) niet gelezen, maar ik heb de film enkele weken wel gekeken op het vliegtuig en ik vond ‘m GEWELDIG! Wat dat betreft vind ik het dus wel een leuke goodie. Er is door andere personen wel commentaar op gekomen dat een waaier misschien niet het ideale voorwerp is in december – en daar geef ik hun eigenlijk wel gelijk in. Een leuke sjaal of zo was misschien beter geweest?

Het eigenlijke boek zit – zoals gewoonlijk – in een leuk zakje verpakt. En het is… ALTER EGO van Marissa Meyer! Yesss! Hier ben ik zo blij mee! Het enige wat ik me afvraag is of ik hiermee ook mag meedoen met de wedstrijd van Blossom Books, hahaha! (Nee serieus, ik wil echt kans maken op die meet & greet!) Ik kijk meteen in het boek of de bladwijzer van Alter Ego er ook bij zit, want die had ik gezien op de pagina van Blossom Books. Wel even balen, want hij zit er niet in…

Tot slot is het tijd voor de papieren goodies die helemaal onderaan zitten. Hier zit meestal een hoop troep bij (als in: meer promotiemateriaal dan mooie bladwijzers), maar deze keer is dat niet het geval. Allereerst zie ik dan toch de bladwijzer (en quotekaart) van Alter Ego en dat alleen al laat me toch even een vreugdedansje doen! Er zit ook een bladwijzer bij van Bright Blue Books, die ik erg geslaagd vind. Hij heeft een beetje dezelfde stijl als de boekenleggers van BIBI_BOOKs en die vind ik ook mooi.

De twee postkaartjes met een boek erop lijken in eerste instantie promomateriaal… Maar op beide kaartjes staat op de achterkant de handtekening van de auteur(s) in kwestie! Hoe leuk is dat? Op twee wat grotere kaarten staat fanart met superhelden erop. Nu moet ik wel eerlijk bekennen dat ik niet echt veel met superhelden heb. De reden dat ik deze box gekocht heb, is puur en alleen omdat ik wist dat Alter Ego erin zou zitten, haha. Op zich vind ik die kaarten toch wel mooi, maar ik weet niet zo goed wat ik ermee moet doen. Ze ergens in een lade leggen vind ik wat zonde, maar inkaderen is ook wat overdreven… Wat doen jullie of zouden jullie hiermee doen?

Conclusie: dit is niet mijn eerste box van Celebrate Books, dus ik kan wel een beetje vergelijken met eerdere boxen. Ik heb al een paar keer meegemaakt dat ik best wel teleurgesteld was met de inhoud van de box, maar dat was bij deze box eigenlijk niet het geval. Ik denk dat dat ook wel komt omdat ik als Marissa Meyer-fan echt wel gepleased werd door deze box! Het boek wilde ik sowieso al hebben en lezen, dus er kon al niet veel meer misgaan voor mij. Zo, nu ga ik snel verder lezen in Cress zodat ik Alter Ego nog op tijd uit heb voor de Dear Book Nerd Book Club van januari!

Liefs
Sigrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.