Het is (eindelijk) decemberrrr, brrrrrrr. Geen beter moment om terug te kijken wat ik in november heb gelezen en mijn leesdoelen voor het einde van het jaar eventueel bij te stellen. Eerlijk, ik dacht dat ik veel had gelezen, maar toen ik het opzocht viel het toch eventjes tegen. Ik heb namelijk maar 4 boeken gelezen… Maarrrrr, ik ga het relativeren want sommigen zijn best joekels én het is een heel drukke maand geweest met school, dus ik ben nog best trots op mezelf. Hopelijk haal ik nog mijn 50 boeken voor het einde van het jaar, want het wordt nipt. Maar op naar mijn wrap up!

Het eerste boek dat ik heb gelezen was The Rosie Project. Mijn review van dit boek kun je hier lezen, maar ik geef toch nog eens kort mijn mening over dit boek. Dit boek was een quick, maar quirky read met een heel innemend hoofdpersonage dat autisme heeft en op zoek is naar een vrouw. Dit boek is echt een aanrader als je op zoek bent naar een boek dat je er zo door hebt en met een flinke portie humor. Ik heb dit boek 4,5 sterren gegeven.

 

 

 

Vervolgens komen dé boeken van 2017 die mijn hart hebben gestolen. Eerlijk gezegd dacht ik dat ik na The Lunar Chronicles geen betere reeks zou lezen in 2017, maar wat heb ik mij vergist. De serie Het Hof van Doorns en Rozen heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Ik ben begonnen in deel 1: Hof van Doorns en Rozen zonder dat ik maar iets wist van de serie buiten het feit dat er nogal een hype rond te doen is. En wat ik heb gelezen, man man, was zo fenomaal! Ik ga sowieso nog een paar posts, waaronder een review, wijden aan deze serie (ik kan er niets aan doen, ik moet gewoon mijn liefde met jullie delen).

Dit boek gaat over de 19-jarige Feyre die op een dag een wolf doodt, maar die wolf bleek geen wolf te zijn, maar een elfide! Elfiden zijn een soort elfen, maar in het mensenrijk is er groot wantrouwen jegens elfiden. De dood van de wolf heeft zware consequenties voor Feyre, want ze is gedwongen om naar het feeënrijk Prythian te gaan om haar schuld in te lossen…

Na deel 1 volgt natuurlijk deel 2: Hof van Mist en Woede. Dit boek is mijn absolute favoriet van 2017! Alles aan dit boek was perfect: de onthullingen, de liefde, de stomend hete scénes en de suspensie. Ik kan helaas niet al te diep op deel 2 ingaan want dan spoil ik en ik wil jullie pret niet bederven. Maar dit boek heeft me echt van mijn sokken geblazen!

 

 

 

 

Rara, na deel 2 moest ik natuurlijk beginnen aan deel 3: Hof van Vleugels en Verwoesting. Deze was ook zeker goed, maar ik vond deel 2 toch net iets leukers. Sommigen dingen waren onverwachts, maar anderen had ik dan net weer wel verwacht. Maar desondanks was dit boek echt weer een schot in de roos, want man man, mijn gevoelens werden echt overhoop gehaald.

 

 

 

 

Dit was dus mijn wrap up en de maand waarin ik de mooiste boeken heb gelezen. Eerlijk gezegd wil ik de serie opnieuw lezen, maar ik ga toch nog wachten tot 2018 (op aanraden van mijn vriend). Want deze boeken zijn echt een reread waard. Ik kan niet wachten om de rest van Sarah J. Maas’ boeken te lezen, want zij is echt mijn nieuwe held. Op naar de laatste maand van het jaar met hopelijk net zulke goede boeken!

Liefs,

Rani

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.