Welkom terug bij de maandelijkse terugkeer van mijn wrap-up van afgelopen maand! Waar april een succesvolle leesmaand was, was mei een groot dieptepunt. Ik las slechts 2 boeken….

Ondanks dat ik een week verlof had, was mei dus maar magertjes. Ten eerste waren er grote veranderingen op het werk waardoor mijn hoofd niet altijd bij lezen stond en ten tweede was het ook nog eens kei druk op privé-vlak. Soit, gedane zaken nemen geen keer en het is wat het is.

Ik las eindelijk De storm van de echo’s uit, het vierde deel uit de Spiegelpassante-reeks. Ik heb er wat langer over gedaan dan verwacht, maar ik ben zo blij dat ik eindelijk nog eens een serie heb kunnen uitlezen! Wat ik ervan vond? Tja, ik heb er wat gemengde gevoelens over, maar no worries, binnenkort post ik er een uitgebreide recensie van!

Het tweede boek was een luisterboek en dat was Carol, een boek gepubliceerd in 1952. De negentienjarige Therese is een doodgewone verkoopassistente in een warenhuis wanneer op een dag de beeldschone Carol binnen wandelt. Therese valt als een blok voor Carol. Tussen de twee vrouwen ontvouwt zich een liefde. Het is een liefdesverhaal, maar als lezer voelde ik mij soms toch een buitenstaander. Carol kon soms heel koud zijn tegen Therese en Therese zelf kon ik soms vermoeiend vinden. Therese doorgaat wel een knappe karakteronwikkeling op het einde van het verhaal en het einde zelf vond ik ook sterk neergezet.

Laten we tot de leesgoden bidden dat het mij gaat lukken om meer te lezen! Maar dat zullen we begin juli ontdekken ;).

Liefs,

Rani

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.