De laatste maand van het jaar is al aangebroken of wat? Hoog tijd om nog even op een rijtje te zetten wat ik in november las. Ik had een grootse TBR samengesteld, helaas is het mij maar gelukt om een deel daarvan te lezen. Nu, in alle eerlijkheid, ik had voor mijn doen ook wel een ambitieuze stapel TBR samengesteld. Laten we vlug een kijkje nemen wat ik heb kunnen lezen!

Als eerste las ik The Near Witch van V.E. Schwab op Storytel als luisterboek. Niet mijn favoriete boek van Schwab. Het verhaal bleef maar voortkabbelen zonder dat er enige vooruitgang in werd geboekt, waardoor het nogal langdradig was. De plot zelf vond ik op zich ook niet helemaal spectaculair, maar het was een leuk verhaal voor tussendoor.

Vervolgens las ik De man van rook van J.M Miro uit. Dit was toch wel mijn favoriete boek van afgelopen maand. Vooral het einde vond ik spectaculair en ook al heb ik mij in het begin wat door het verhaal moeten worstelen, het was het helemaal waard. Ik heb er overigens ook een recensie over geschreven, die kan je hier vinden.

Vervolgens las ik Cemetery boys van Aiden Thomas op Storytel. De familie van Yadriel heeft moeite met het accepteren van zijn geslacht. Yadriel is vastbesloten om aan zijn familie te bewijzen dat hij een echte brujo is. Hij voert zelf een ritueel uit om de geest van zijn vermoorde neef op te roepen. Echter roept hij een andere geest op, waardoor Yadriel op zoektocht naar de waarheid gaat.
De schrijfstijl was heel aangenaam, de personages waren leuk, al vond ik het plot naar het einde toe wel wat warrig aan het worden en verloor ik een beetje mijn interesse.

Tot slot las ik What if it’s us van Becky Albertalli en Adam Silvera als luisterboek. Dit is een verhaal dat ik al enkele jaren geleden heb gelezen en ik zag dat het tweede deel ervan op Storytel stond. Tijd om het eerste deel te herlezen! Ik merkte dat ik deze keer minder genoot van het verhaal. Ik houd best van romance, maar ik had het gevoel dat het allemaal te onrealistisch was en er een tikkeltje over ging. Nu, het was nog altijd een leuke tussendoortje, maar meer niet.

Dit houdt in dat ik in november 4 boeken heb gelezen en dat mijn totaal gelezen boeken staat afgeklokt op 33 boeken. Ik kan overigens niet geloven dat het al december is! Ik heb mijn lees groove terug te pakken, dus ik hoop om in december meer dan 4 boeken te lezen! Alleszins, ik ga nog proberen alles te halen uit 2022 – ik hoop jullie ook! – en tot snel!

Liefs,

Rani

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.