Vandaag is alweer de laatste dag van de maand! Ik had een ambitieuze TBR samengesteld in de ijdele hoop dat ik ze allemaal (of toch een groot deel) gelezen ging krijgen, maar helaas. Tijd om eens een kijkje te nemen naar mijn gelezen boeken.

Als eerste las ik De liefdeshypothese, hét boek van het moment waar je niet omheen kan. Ik bleef tot de late uurtjes op om verder te kunnen lezen, want dit boek is zó verslavend en ik las het uiteindelijk in minder dan 48 uur uit. Ik ga er nu niet te veel over uitweiden, want ik ben van plan om er een recensie over te publiceren.

Als tweede boek las ik Cytonic, het derde deel uit de Skyward-serie van Brandon Sanderson. Het heeft me enige moeite gekost om dit boek uit te lezen, maar uiteindelijk heb ik hem toch uit gekregen. Helaas viel dit deel wat tegen. Mijn recensie kun je hier lezen.

Tot slot las ik ook De gevangene van de de hemel van Carlos Ruiz Zafon uit. Dit boek las ik als luisterboek op Storytel, en net zoals de andere delen uit de serie Het vergeten kerkhof, heb ik hiervan genoten. Ik blijf nog steeds onder de indruk van de prachtige schrijfstijl van Zafon, hij is echt een meester met woorden!

Voor 2022 heb ik mijn leesdoel op 50 boeken ingesteld en tot nu toe heb ik 24 boeken uitgelezen. Volgens de Goodreads challenge sta ik 4 boeken achter en ik weet niet of het mij nog gaat lukken om een inhaalmanoeuvre te maken, maar ik ga er het beste van maken. Nu, normaal lees ik meer luisterboeken, maar die boeken van Zafon zijn echt joekels waardoor ik er langer dan gemiddeld overdoe en dat heeft dus een impact op mijn statistieken. Ik heb wat verlof in augustus, dus hopelijk gaat het mij lukken om wat meer tijd vrij te maken.

Liefs,

Rani

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.