Watte? We zitten gewoonweg al in de helft van 2022 ofwat?! Ik vrees dat ik dan toch een tandje moet gaan bijsteken om mijn reading goal te halen, want ik sta precies een beetje achter. Waar ik vorig jaar gemiddeld 5 boeken per maand kon lezen, is het duidelijk geworden dat ik daar nu met moeite aan kom. Tijd om eens te kijken welke boeken ik afgelopen maand heb gelezen.

Als eerste las ik De bronzen stad van S.A. Chakraborty. Een spannende fantasy dat zich afspeelt in een Midden-Oosterse setting. Ik wil er nog niet te veel over kwijt want er komt binnenkort een recensie van online. Maar weet gewoon dat ik fan ben!

Vervolgens las ik een meer luchtig boek: Mijn favoriete flirt van het schrijversduo Christina Lauren. Dit was een luchtig boekje dat ik in no time uit had en waar ik eigenlijk wel van heb genoten. Was het vernieuwend? Nee, maar het las vlot, er zaten grappige scènes in, de dynamiek van de personages zat goed ineen en er zaten ook wat emotionele scènes is.

Tot slot las ik Het spel van de engel van Carlos Ruiz Zafón uit als audiobook op Storytel. Het heeft me wel wat tijd gekost, maar het was het waard. Het verhaal begint ijzersterk, maar naar verloop van tijd begon ik het wel langdradig te vinden. Dit deel is veel duisterder en bevat nogal mystieke elementen (waar ik een haat-liefde verhouding mee had), maar gelukkig maakte de prachtige schrijfstijl veel goed. Het is wel een vrij ingewikkeld verhaal waar je je aandacht echt bij moet houden en soms betrapte ik mij er op dat ik bepaalde details vergat.

Voor juli heb ik alleszins al een ambitieuze TBR samengesteld bestaande uit meer dan 3 boeken, dus ik hoop dat dat gaat lukken. Helaas heb ik geen verlof in juli en moet er nog vanalles geregeld worden voor de bouw. Het is dus nog een beetje koffiedik kijken of ik volgende maand het nieuws kan brengen dat ik meer dan 3 boeken heb gelezen ;). Volgens mijn Goodreads challenge heb ik nu 21 boeken gelezen van de 50 en sta ik 3 boeken achter. Hopelijk komt er gauw een inhaalmanoeuvre aan!

Liefs,

Rani

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.