Maart is één van mijn favoriete maanden van het jaar: de lente breekt aan, ik verjaar in deze maand én er was deze maand heel veel zonneschijn waardoor ik vaak buiten vertoefde met mijn boeken. Ik word er altijd zo goedgezin van en dat vertaalde zich ook in mijn aantal gelezen boeken. Tijd om deze eens van dichterbij te bekijken!

Als eerste verslond ik Huis van lucht & adem van Sarah J. Maas. Ik kon gewoonweg niet stoppen met lezen, wat een geweldig boek. Deze joekel telt meer dan 900 pagina’s en toch raasde ik doorheen het verhaal. Huis van lucht & adem is tevens mijn favoriete boek van afgelopen maand en een review zal er spoedig aankomen!

Verder las ik twee boeken van Taylor Jenkins Reid op Storytel: Maybe in another life en One true lovers. Na The Seven Husbands of Evelyn Hugo was ik benieuwd naar meer verhalen van deze auteur, alleen haalden deze twee boeken niet het niveau van Evelyn Hugo. Ik miste gewoon net dat tikkeltje extra om helemaal emotioneel geïnvesteerd te geraken in beide verhalen.

Vervolgens las ik het nieuwste boek van V.E. Schwab, Gallant, waar ik ontzettend hoge verwachtingen van had. Bovendien is de vormgeving van deze limited edition echt prachtig! Jammer genoeg kon het verhaal niet zijn verwachtingen inlossen… Ik ga er niet dieper op ingaan, want ook van dit boek komt er een recensie van online.

Tot slot las ik een graphic novel, namelijk Heartstopper Volume 1 van Alice Oseman. Ik begrijp de hype helemaal en ben ontzettend benieuwd naar de de volgende delen. Het is sowieso de bedoeling dat ik de rest ga lezen alvorens de TV-serie 22 april op Netflix verschijnt.

Ik kan dus besluiten dat maart een geslaagde maand was! Met 5 gelezen boeken heb ik geen reden tot klagen en ik ben benieuwd wat april gaat brengen. Ik hoop voornamelijk om de boeken die ik momenteel aan het lezen ben (Een klein leven, De verminkte koning en De laatste halte) uit te lezen en natuurlijk de rest van de Heartstopper-reeks te lezen.

Liefs,

Rani

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.