De tweede en kortste maand van het jaar 2022 zit er alweer op, en dat kan maar één ding betekenen: een wrap-up! Tijd om mijn gelezen boeken van afgelopen maand eens nader te bekijken.

Ten eerste las ik het boek Zeis van Neal Shusterman uit. Wat een zalig boek was dat, het heeft mij echt verrast. Ik was dol op de wereldopbouw en ook de vertaling was echt om door een ringetje te halen! Met de Book Buddies Boekenclub besproken we afgelopen zondag het boek en het was duidelijk dat het verhaal bij de meerderheid in de smaak viel. Een uitgebreide recensie volgt (ooit) nog!

Vervolgens herlas ik nog eens Huis van aarde & bloed van Sarah J. Maas. Ik moet bekennen dat ik het deze keer eigenlijk een toffer verhaal vond dat de eerste keer. Ondanks dat het boek een joekel is, heb ik dit verhaal echt in een ruk verslonden. En dat wil wat zeggen, want het boek bestaat maar liefst uit 936 pagina’s!

Tot slot las ik op Storytel (als luisterboek) It ends with us van Colleen Hoover. Dit was het eerste verhaal van Hoover dat ik las en ik snap de hype rond haar. Ze heeft een vlotte pen en ook het plot was een aangename verrassing. Nu, het verhaal was wel enorm pittig, maar de manier waarop het moeilijke thema van misbruik zo krachtig werd weergegeven bezorgde mij meermaals een krop in de keel. Ik ben alleszins benieuwd naar meer van haar verhalen!

In februari las ik in totaal 1773 pagina’s, 2 fysieke boeken en 1 luisterboek. Momenteel ben ik bezig in Huis van lucht & adem en ik hoop deze ook snel uit te hebben. Verder staat op mijn TBR ook de nieuwe van Schwab, namelijk Gallant die morgen uitkomt en Lore van Alexandra Bracken. Als luisterboek hoop ik Maybe in another life van Taylor Jenkins Reid uit te hebben. Verder kruis ik mijn vingers dat de temperatuur wat de hoogte in gaat schieten zodat ik mij buiten in het zonnetje op mijn comfy ligstoel kan nestelen. Fingers crossed!

Liefs,

Rani

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.