Long time no see! Ik weet het, het is alweer een tijdje geleden dat ik iets postte (maar van Sigrid is het nóg langer geleden hehe) en van mijn goede voornemen om de blog beter te onderhouden is er alweer niets meer te merken… Ach ja, gelukkig heb ik nog wat tijd gevonden om enkele boeken te lezen, al bleef het aantal gelezen boeken beperkt. Gelukkig is kwaliteit belangrijker dan kwantiteit!

In totaal las ik amper 3 boeken afgelopen maand. Als eerste herlas ik Kraai & Koninkrijk, het tweede deel uit de Kraaien-duologie. Het was zalig om opnieuw in de duistere wereld van Ketterdam te vertoeven en de bende van Kaz Brekker op de voet te volgen. Ik beloof plechtig dat er nog een recensie van gaat volgen.

Vervolgens las ik De ongetrouwde hertog, het eerste deel uit de Bridgerton-serie op mijn e-reader. Ik had de Netflix serie gezien en vond de serie echt geweldig. Het boek zelf stond niet per se hoog op mijn TBR, maar tijdens een treinrit waagde ik mij aan het verhaal. Wat een tegenvaller was mij dat! Het verhaal, de schrijfstijl en de hoofdpersonages spraken mij niet aan. Heel vreemd, want de Netflix serie komt thans grotendeels overeen met het boek, maar daar stoorde ik mij dan weer niet aan het verhaal en de personages…

Tot slot las ik een boek dat mij van mijn sokken heeft geblazen: The Seven Husbands of Evelyn Hugo. Ik luisterde dit verhaal op Storytel en ik was meteen verslaafd. Ik kan met geen woorden omschrijven wat een impact dit verhaal had op mij (alhoewel ik dat wel ga proberen in een recensie later), wat een aanrader!

Met maar 3 gelezen boeken was het helaas een magere leesmaand. Ach, op naar een nieuwe maand waar ik vooral uitkijk naar de release van Huis van lucht en adem van Sarah J. Maas! Zo spannend!

Liefs,

Rani

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.