Al in juni maakte ik bekend dat er een Schim en Schaduw boekenclub ging komen. Nu kan ik de details bekend maken. Het belooft een leuke editie te worden waarbij iedere deelnemer iets ontvangt en er prijzen te winnen zijn bij een heuse Grisha-quiz. Ik heb er nu al zo’n zin in!

Schim en Schaduw is het eerste deel uit de Grisha-reeks geschreven door Leigh Bardugo. Sinds april kun je ook de verfilming op Netflix bekijken! Ik ben zelf enorme fan van de reeks, dus ik ben dan ook zo blij dat ik mijn liefde voor de reeks in een boekenclub kan gieten.

Iedereen die meedoet ontvangt een kleinigheidje (ik ga nog niet verklappen wat) en de winnaar van de Grisha-quiz krijgt een leuke prijs! Kortom, het wordt een uitdagende boekenclub.

Deze boekenclub vindt plaats op zaterdag 28 augustus om 15u in het Kapermolen park van Hasselt. Je kan je inschrijven door een mailtje te sturen naar info@bookbuddies.be. Let op, de plaatsen zijn beperkt!

Tot dan!

Liefs,

Rani

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.