Een tijdje geleden maakt Lieselotte van Acta Fabula Est bekend dat ze een boekenbox ging uitbrengen. Ik vond het een super leuk initiatief dus ik was best nieuwsgierig geworden. Zeker toen bekend werd gemaakt dat het een Engelse YA ging worden voor fans van Jane Austen en Bridgerton. Ik heb zelf de reeks Bridgerton gezien en was er gek van, dus ik besloot om de sprong te wagen en de box aan te schaffen.

De box zelf kost 35 euro exclusief verzendkosten. Ik heb de boekenbox opgehaald waardoor ik geen verzendkosten heb moeten betalen. Toen ik de box opendeed zag ik als eerste de spoilerkaart, maar die heb ik aan de kant gedaan zodat ik helemaal verrast kon worden. Als eerste zie ik een kaars! De kaars zit in een stevig glazen potje waardoor het een luxueus gevoel geeft. Bovendien is het ook een vegan kaars van sojawax gemaakt, dus dat is zeker ook een pluspunt!

Vervolgens zie ik 3 zakjes thee: Sweet Love, English Breakfast en Walnut Fig. Ik heb super graag thee en ik was ook blij om te zien dat het goed gevulde zakjes zijn. In het verleden heb ik bij boekenboxen ook eens thee gekregen, maar dat was altijd in een minieme hoeveelheid.

En dan het boek: The Austen Girls van Lucy Worsley! Ik heb met opzet niet opgezocht welk boek het zou zijn om mij te laten verrassen. De cover ziet er super mooi en inhoudelijk klinkt het ook goed. Al zag ik op Goodreads dat het boek ‘maar’ 3,56 sterren heeft.

Voordat ik overga tot mijn conclusie van deze boekenbox moet ik bekennen dat ik in het algemeen altijd wat gemengde gevoelens heb over boekenboxen. Het is altijd een beetje een risico om er eentje te kopen omdat je nooit zeker weet of alles wat je krijgt ook effectief iets gaat zijn wat je leuk gaat vinden. Maar dat is ook een beetje part of the game en stiekem is het toch altijd een klein feestje als een boekenbox op je deurmat belandt. Het uitpakken is altijd spannend!

Dus… wat vond ik van de Regency Delight boekenbox? Het boek vind ik alleszins tof uitgekozen. Kaarsen en thee vind ik altijd leuk, maar aan de andere kant zie je deze vaak standaard zitten in boekenboxen. Dat is op zich zeker niet slecht, maar ik had eigenlijk ook gehoopt op meer verschillende goodies, want nu zaten er 3 pakjes thee in.

Liefs,

Rani

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.