Als boekenliefhebber is het moeilijk om niet al je geld te spenderen aan boeken. Met heel veel doorzettingsvermogen heb ik mij de afgelopen maanden goed kunnen inhouden. In het totaal heb ik 7 boeken gekocht in januari en februari en eerlijk is eerlijk, dat valt toch heel goed mee?

In januari kocht ik 5 boeken. Ik kocht het laatste deel uit de Renegades serie: Apocalyps. Verder stond Het Onzichtbare Leven van Addie LaRue al een tijdje op mijn verlanglijstje en die limited edition kon ik niet weerstaan. Tussen de Beesten en Wilde Rozen heb ik dan weer kunnen overnemen van Céline. Het eerste deel van de Spiegelpassante had mij omver geblazen, dus het vervolg De vermisten van Maneschijn wou ik ook graag in mijn handen hebben. Gelukkig had ik nog bonnen van mijn werk die ik met plezier heb gespendeerd aan mijn boekenverslaving. Tot slot kocht ik in januari ook het e-book Heks & Jager voor een prikje.

In februari kocht ik maar 2 boeken (schouderklopje voor mezelf). De Taal der Doornen heb ik tweedehands overgekocht. 16 februari was de release van Hof van Zilveren Vlammen en deze kon natuurlijk ook niet ontbreken in mijn collectie, want ik heb echt reikhalzend naar dit deel uitgekeken.

Kortom, ik ben goed bezig en ben dan ook reuzetrots op mezelf. Mijn portefeuille is mij ook dankbaar. 😉

Liefs,

Rani

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.