Naar maandelijkse gewoonte is het weer tijd voor een wrap-up. De eerste maand van het jaar sloot ik op de valreep af met vijf gelezen boeken. Dat is zeker geen slechte maand, vooral als je weet dat ik weer enkele series heb zitten bingen op Netflix.

Welke boeken heb ik gelezen?

  1. Een Vloek zo Eenzaam: fysiek boek
  2. The Dream Thieves: audiobook
  3. Alter Ego: fysiek boek
  4. Blue Lily, Lily Blue: audiobook
  5. Het Onzichtbare Leven van Addie LaRue: fysiek boek

Zoals je wel kunt merken, zijn het alleen fantasy boeken die ik heb gelezen. Mijn favoriete boek van de maand is Het Onzichtbare Leven van Addie LaRue. Al moet ik mijn gedachten nog op een rijtje zetten, want Addie is echt een speciaal verhaal en op dit moment kan ik met geen woorden beschrijven hoe bijzonder het is. Op de tweede plaats staat Een Vloek zo Eenzaam. Verder heb ik ook nog eens Alter Ego herlezen, het eerste deel uit de Renegades serie, ter voorbereiding op het slotdeel dat vorig jaar uitkwam en dat ik echt dringend eens moet lezen.

Verder heb ik ook het tweede deel en derde deel uit The Raven Boys geluisterd op Storytel. Ik ben er niet helemaal weg van, maar toch kan ik niet stoppen met luisteren omdat ik gewoon wil weten hoe het eindigt! Bovendien is Will Patton echt een goede voorlezer en luister ik graag naar zijn stem.

Voor volgende maand heb ik een ambitieuze tbr samengesteld. Sowieso wil ik De vermisten van maneschijn, Hof van Zilveren Vlammen, Aartsrivaal, Apocalyps en Heks & Jager lezen! Mocht het nog lukken wil ik ook graag Elle & Darcy en Tussen de Beesten en Wilde Rozen lezen. Volgende maand zullen jullie weten of het mij daadwerkelijk gelukt is.

Liefs,

Rani

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.