In de laatste twee maanden van 2020 kwamen er (voor mijn doen) ontzettend veel nieuwe boeken in mijn bezit. Maar jongens, ik ben er zo blij mee! Ik laat jullie graag meekijken in mijn book haul van november en december.

Boekenfestijn (Boekenkraam)

Voor € 35 kocht ik vier boeken die “licht beschadigd” waren. Het was wel even spannend, want ik had schrik dat ik misschien boeken zou krijgen die echt lelijk toegetakeld waren. Toen ze arriveerden moest ik eens goed lachen, want ik moest letterlijk op zoek gaan naar de beschadigingen. En dat voor nog geen € 10 per boek? Ik was door het dolle heen. De boeken die ik kocht waren:

  • Een van ons liegt – Karen M. McManus
  • Twee kunnen een geheim bewaren als er één dood is – Karen M. McManus
  • Royals – Rachel Hawkins
  • De wrede prins – Holly Black (deel 1 van De Elfhame-trilogie)

Voordeelboekenonline

Rond Black Friday kwam er een mega sale online bij Voordeelboekenonline. Deze website gaf nog eens 50% korting bovenop de al straffe, lage prijs! De boeken zijn voordelig geprijsd, omdat ze, net zoals bij Boekenfestijn, “lichte beschadigingen” kunnen bevatten. Ik bestelde twee boeken om bepaalde reeksen te kunnen aanvullen. Ook dit keer kon ik weinig beschadigingen bespeuren. Ik betaalde voor deze twee titels € 16 in totaal.

  • Vrees en wraak – Tomi Adeyemi (deel 2 van The Orïsha Legacy)
  • The Empress – S.J. Kincaid (deel 2 van The Diabolic)

Standaard Boekhandel

Van het werk kreeg ik in december een boekenbon cadeau van € 25. Daarmee kun je me altijd blij maken natuurlijk. Hiermee kocht ik deel 3 van de Schemering-trilogie. En toen ik dan toch in de winkel was, nam ik maar gelijk ook deel 2 mee van de Elfhame-trilogie. Het eerste boek, wat ik besteld had bij Boekenfestijn, had ik ondertussen uit en ik was echt benieuwd naar het vervolg!

  • De kleuren van licht – V.E. Schwab (deel 3 van De Schemering-trilogie)
  • De gevallen koning – Holly Black (deel 2 van De Elfhame-trilogie)

Bol

Als kerstcadeau kreeg ik van mijn vriend een nieuwe e-reader (de Kobo Libra) cadeau. Aangezien ik ook nog een bon had van € 5 bij Bol, kocht ik hiermee het eerste deel van de Spiegelpassante. Ja, want mijn TBR-stapeltje was nog niet groot genoeg en ik had zeker ook niet genoeg e-books die al langer op me te lagen wachten! Oké, wel dus, maar bestaat er zoiets als teveel boeken of e-books? Dat dacht ik al.

  • De IJzige Verloofde – Christelle Dabos (deel 1 van De Spiegelpassante)

De volgende maanden ga ik het wel weer wat rustiger doen en wat meer sparen. Ik heb nu wel weer genoeg nieuw leesvoer om me mee bezig te houden, dus het zou ook gewoon zonde zijn om die boeken stof te laten vangen. Enkel als er boeken verschijnen die ik écht heel graag wil hebben, maak ik nog een uitzondering. Ja, Addie LaRue, ik heb het over jou.

Liefs,
Sigrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.