Oktober is begonnen, dus dat betekent naar maandelijkse gewoonte dat we kunnen terugkijken op afgelopen maand. In september haalde ik mijn Goodreads challenge van 40 boeken *vreugdesdansje*. Helaas viel september ook weer tegen op leesvlak, maar dat had ik wel verwacht. Ik tikte maar 4 boeken af, maar er zaten er wel steengoede verhalen tussen!

In september las ik deze 4 boeken:

  1. De onverklaarbare logica van mijn leven
  2. Bijna echt (E-book op kobo plus)
  3. Het Negende Huis
  4. De ijzige verloofde 

De Onverklaarbare Logica van mijn Leven was een reread en net zoals Ari & Dante wist het verhaal mij tot in het binnenste van mijn ziel te beroeren. Bijna Echt wist mij niet helemaal te overtuigen, maar het was wel leuk om een meer luchtig boek tussendoor te lezen. Het Negende Huis kwam traag op gang, maar naarmate het verhaal vorderde kon ik het boek niet meer neerleggen. Recensie komt binnenkort! Maar mijn favoriete boek van de maand was De ijzige verloofde! Een verfrissend hoofdpersonage en een setting die mij een beetje deed denken aan Alice in Wonderland, maakte dat dit verhaal er met kop en schouders bovenuit stak! Ook van dit boek komt nog een recensie!

Conclusie 

De teller stond afgelopen maand maar op 4 boeken en ik vrees dat dit een voorbode is voor de komende maanden. Ik hoop alleszins dat ik aan 1 boek per week ga geraken, dat is haalbaar en zo haal ik bovendien ook nog de kaap van 50 boeken in 2020. In oktober moet ik vaak de trein nemen naar Brussel en ik neem alvast mijn e-reader mee in de hoop dat het mij lukt om terug wat meer te lezen. Fingers crossed!

Liefs,

Rani

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.