Dag iedereen! In juni kocht ik enkele verjaardagscadeaus voor wat vrienden bij Anouk van another view. Bij another view vind je prachtige illustraties op maat gemaakt, maar ze verkoopt ook fandom gerelateerde spullen zoals bladwijzers van onder andere Disney figuren. Omdat ik ook enkele spullen al lang op het oog had, kocht ik gelijk ook wat dingetjes voor mezelf. Ik was zo enthousiast dat ik het direct met jullie wou delen, maar aangezien mijn vriendinnen de blog lezen, kon ik het nog niet bekendmaken! Na enkele maanden vertraging kan ik laten jullie zien wat ik gekocht heb bij en deel ik ook graag mijn mening!

Bladwijzers

Wat me direct opviel was dat alles heel mooi verpakt was en dat er ook echt aandacht is gegeven aan de details bij de verpakking. Zo had ik Harry Potter spulletjes gekocht waarbij leuke plakband net dat tikkeltje extra gaf aan de bestelling zoals jullie hieronder zien.

Ik heb dus wat bladwijzers besteld en ze zijn zo tof! Het formaat is wat groter dan ik gewend ben, maar dat vind ik helemaal niet erg. De stijl van Anouk is zo tof en ik krijg maar niet genoeg van haar tekeningen! (De Belle boekenleggers heb ik ook op het oog!)

Banner

Al maandenlang had ik de prachtige banner van Hogwarts op het oog. Uiteindelijk ben ik toch maar overstag gegaan omdat ik een grotere bestelling maakte en wat is de banner echt een pareltje! Aanschouw het zelf maar. 😉

Kussens

Voor mijn vriendinnen en mezelf kocht ik deze sierkussentjes! Het is er mooi opgedrukt aan beide kanten. Het is natuurlijk een sierkussentje, maar ik vind het best jammer dat het zo plat is opgevuld, alhoewel je dat natuurlijk zelf snel kunt verhelpen. Er is een rits, dus waarschijnlijk ga ik die in de toekomst wat meer opvullen.

Extra

Tot slot had ik ook nog een Dobby bladwijzer besteld, maar tot mijn verrassing kreeg ik ook nog stickers en wat andere extra’s toegestuurd. Ik had namelijk een beetje langer op mijn bestelling moeten wachten door een vertraging bij de leverancier. Echt tof om er ook nog een handgeschreven kaartje bij te krijgen, dat maakt het allemaal wat persoonlijker!

Besluit

Ik ben heel tevreden met mijn aankopen en de kwaliteit ervan. Het is alleen jammer dat de verzendingskosten zo hoog liggen (9 euro om naar België te laten leveren, maar boven een bepaald bedrag is de verzending wel gratis.) Anouk is heel lief en verleent een heel goede service! Zo stuurde ze mij berichtjes om mij op de hoogte te houden van mijn bestelling, wat ik echt kan appreciëren. Haar art is bovendien echt een streling voor het oog en ik moest mij echt inhouden om niet alles te kopen. Check zeker haar etsy shop hier en je weet wat ik bedoel. 😉

Liefs,

Rani

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.