De maand juli is alweer omgevlogen! Met 9 boeken ben ik de maand doorgekomen, een recordaantal voor mij sinds lange tijd! Dit was ook een maand waarin ik mijn geliefde genre fantasy wat aan de kant schoof en plaats maakte voor andere genres.

Ik begon de maand met Godsgraf, ook al meteen het dikste boek van de maand. Vervolgens las ik de prequel van De Hongerspelen: De Ballade van Slangen en Zangvogels. Ik las ook een coming of age: Normale Mensen, maar dat boek was niet zo mijn ding. Van Best of YA kreeg ik Wat Zou Martin doen?, een boek over racisme en etnisch profileren. Rood, Wit & Koningsblauw was dan weer mijn favoriete boek van juli! Ik heb intens genoten van deze feelgood en kan het boek alleen maar aanraden! Van Waar het licht is gelezen, maar daar heb ik wat gemengde gevoelens over die ik nog altijd probeer te verwoorden in een recensie (die zal binnenkort wel eens online komen als ik de woorden kan vinden). Ik heb ook Allesbehalve oké gelezen, een verhaal over slutshaming. In het verleden heeft Sigrid deze eens gerecenseerd, dat kun je hier lezen. Verder las ik ook Mijn versie van jou, een boek over een biseksuele jongen die is verhuisd naar een streng religieuze stad. De maand afsluiten deed ik met een fantasy, namelijk Het Mes van de Sluipmoordenaar van Sarah J. Maas! Ook daar volgt binnenkort een recensie van. 😉

In het totaal heb ik deze maand 3567 pagina’s gelezen. 6 boeken waren trouwens fysieke boeken en 3 e-books (Waar het licht is, Allesbehalve oké en Mijn versie van jou). Best opvallend is dat ik in juli minder fantasy heb gelezen dan normaal, maar ik vind de afwisseling wel leuk. Voor augustus staan sowieso Midnight Sun en Het Negende Huis van Leigh Bardugo op de planning! En wie weet tik ik in augustus eindelijk eens 10 boeken aan! (Fingers crossed!).

Hoeveel boeken hebben jullie in juli gelezen?

Liefs,

Rani

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.