We zijn al voorbij de helft van het jaar! Op vlak van boeken gaat het mij eigenlijk voor de wind en daar ben ik ontzettend blij om. Nu we al halverwege 2020 zijn, is dit het gepaste moment om eens terugblik te werpen op het afgelopen half jaar.

Ik ben goed bezig!

Ik heb tot nu toe 29 boeken gelezen en volgens Goodreads lig ik 8 boeken voor op mijn doel van 40 boeken. Dus daar ben ik enorm blij mee! Ik lees graag dikke boeken, en het afgelopen half jaar heb ik dan ook best dikke joekels gelezen die wat meer tijd kosten. Ik wou eerst mijn doel vastleggen op 50, maar ik had vorig jaar ontzettend veel moeite om 50 boeken te halen waarbij ik mijn 2019 challenge uiteindelijk naar 40 heb verlaagd. Om het safe te spelen koos ik dit jaar ook voor 40 boeken. Maar hoe het er nu naar uitziet, haal ik misschien de kaap van 50 boeken!

Geen verrassing natuurlijk, maar de meeste boeken die ik heb gelezen vallen onder het fantasy genre, namelijk 22 boeken. Verder heb ik tot nu toe 15 boeken herlezen en dat was echt genieten. Dat is ook iets wat ik vaker moet doen. Mijn favoriete boeken op het moment zijn trouwens Nimmernacht en Rood, Wit & Koningsblauw.

Doelen voor de rest van het jaar

Mijn grootste doel is natuurlijk de kaap van 40 boeken halen. Verder wil ik wat meer boeken lezen van eigen bodem. Zo ben ik ontzettend benieuwd naar Toxine van Rani De Vadder en De Zwendelprins van Rima Orie! Ik merk ook dat ik het de laatste tijd ontzettend tof vind om wat meer contemporary en feelgood te lezen, dus dat is zeker ook iets wat ik in de toekomst meer wil doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.