Het is al lang geleden dat ik nog eens een wrap-up deed. Ik moet bekennen dat ik het meestal vergat en ook niet altijd het nut van inzag omdat je door de recensies wel weet wat ik de afgelopen tijd heb gelezen. Maar ik besefte dat het wel interessant is om een overzicht te hebben van wat ik afgelopen maand heb gelezen dus bij deze nog eens een wrap-up!

In mei heb ik 8 boeken gelezen! Een mooi aantal (al zeg ik het zelf), vooral omdat er een aantal dikke joekels tussen zitten. Deze boeken heb ik afgelopen maand gelezen:

  1. De Angst van de Wijze
  2. Hof van Doorns en Rozen
  3. Hof van Mist en Woede
  4. Hof van Vleugels en Verwoesting
  5. Aristoteles & Dante ontdekken de geheimen van het universum
  6. Nimmernacht
  7. Iskari – De laatste Namsara (#1)
  8. Harry Potter en de Steen der Wijzen

In het totaal heb ik maar liefst 3901 pagina’s gelezen! Best een hoog aantal, dus ik ben in mijn nopjes! Buiten Nimmernacht zijn het allemaal boeken die ik heb herlezen (joepie!). Ik had eigenlijk de intentie om eindelijk eens de volledige Iskari serie te lezen. Alleen heb ik Iskari met tegenzin uitgelezen en na 50 pagina’s van De Gevangen Koningin te hebben gelezen, ben ik gestopt. De richting van het verhaal en het personage Roa stonden mij niet aan, dus die serie ga ik niet meer verder lezen. Voor mijn tbr van juni staan sowieso de rest van de Harry Potter boeken klaar evenals het vervolg op Nimmernacht!

Hoeveel boeken hebben jullie in mei gelezen?

Liefs,

Rani

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.