Vandaag kon ik na mijn les in Leuven huiswaarts keren waar er een pakketje vol ongeduld op mij zat te wachten. De boekenbox van Iskari was aangekomen! Enkele maanden geleden had ik ook eentje besteld bij Blossom Books van de Verminkte koning die ik wel tof vond. Dus toen ze bekend maakten dat ze ook eentje gingen maken van het derde deel van Iskari besloot ik om het erop te wagen. Ben jij ook benieuwd wat er in de box zit?

Een pakje openen voelt altijd aan alsof ik een cadeautje open maak, spannend! Hmm, na een eerste vluchtige blik in de doos, kan ik niet direct opmaken welke items er in liggen doordat het strategisch is ingepakt. Ik begin maar gewoon met de items die vanboven liggen te unboxen.

Wat een mooie print! Echt een prachtig artwork en wat een goede kwaliteit! Ik houd van de stoere vibe die deze afbeelding uitstraalt! Dit is tevens ook de spoilerkaart, dus die zet ik mooi aan de kant zodat ik verrast kan worden.

Olalala, het boek! En natuurlijk zit er ook hier weer een poster bij zoals bij de vorige delen.

En dan valt mijn blik op een stofje. Hmm, wat is dit? Een sjaal? De sjaal zelf heeft leuke gouden details, aan de uiteindes zijn er pauwen aangebracht. Ik ben in de veronderstelling dat dit een sjaal moet voorstellen die je beschermt tegen het zand. Toen ik de spoilerkaart achteraf las, bleek dat ik gelijk had. Het is een leuk sjaaltje en ik vind het wel goed gevonden. Alleen kan ik mij voorstellen dat jongens dit item niet echt willen dragen?

Ok, een pin, dat had ik wel kunnen verwachten, die zitten vaak wel standaard in een boekenbox. Maar ik vind pins altijd tof, dus joepie, weer eentje om toe te voegen aan de collectie.

En dan spot ik iets blauws in de doos. Een totebag! Ook die zitten vaak in een totebag, maar hee, totebags zijn altijd leuk! Ik vind de kleur geweldig, lekker opvallend! Ik snap de quote wel totaal niet, maar dat zal nog wel komen eens ik het boek lees?

Nja, thee. Ook hier weer geen verrassing.

Een boekenlegger. Ik ben niet de grootste boekenlegger verzamelaar, maar het is wel altijd tof om er eentje te hebben die bij je boek past.

En dan: 2 kleurplaten. Hier moest ik toch eventjes bij fronsen hoor. Dat was iets wat ik totaal niet had verwacht tegen te komen bij een boekenbox. Maar na de uitleg gelezen te hebben, werd het allemaal duidelijk. Blossom Books organiseert een wedstrijd waarbij je een exclusief wandkleed kunt winnen als je de kleurplaten (mooi) inkleurt. Dat is wel een toffe winactie en ik denk dat ik mij daar wel aan ga wagen!

Lap, weer een item waarbij ik mijn hersenen kraak om te begrijpen wat dit voorstelt. Na het zorgvuldig bestudeerd te hebben kom ik tot de conclusie dat het een soort mes moet voorstellen, maar ik heb geen idee waar het precies voor dient. Het is blijkbaar een haarpin gebaseerd op de werpmessen die Safire draagt. Op de cover zie je de haarpin trouwens in haar haar zitten! Toen ik dit item liet zien aan mijn vriend had hij trouwens wel direct door dat dit een haarspeld is (woepsie!)… Nu, ik kan mij wel voorspellen dat mensen met kort haar (zoals ik) niet echt onder de indruk zijn van dit item omdat het voor hen geen echt nut heeft.

Dus ja, dit was de boekenbox van Iskari: de Piratendief! Wat ik ervan vond? Er zaten items in die ik al had verwacht (pin, bladwijzer, thee, totebag en print), maar de sjaal vind ik wel origineel gevonden. Qua prijs verhouding vind ik het dus zeker nog meevallen. Mijn favoriete item is toch de totebag (blauw!). Ik kan mij voorstellen dat het zeker niet makkelijk is om een boekenbox samen te stellen met items die voor iedereen leuk zijn. Deze box bevatte weliswaar geen verrassende items en kan ook niet echt spectaculair genoemd worden, maar het voldoet wel aan mijn verwachtingen. Al moet ik wel bekennen dat ik had verwacht dat de exclusieve postkaarten van Kristen Ciccarelli er ook bij gingen zijn. Gelukkig heb ik ze zelf al. 😉

Ps. Ik moet eigenlijk nog altijd het tweede deel lezen van Iskari, woeps!

Liefs,

Rani

2 reacties op Unboxing | Iskari: De piratendief

  1. De mijne kwam vandaag ook aan! Knappe tekeningen, knappe poster en knap omslag (en knap boek waarschijnlijk ook). Een pin en een tote bag, daar leef ik ook voor, net als jij 😀

    Dat sjaaltje ga ik inderdaad niet dragen, denk ik, maar ik vind het wel superorigineel gevonden én de tekening is heel erg mooi. Iets om aan de muur te hangen voor mij, misschien? En die haarspeld is voor mij ook wel redelijk overbodig, maar ik vind het gewoon al tof dat zoiets erin zit en dat het er goed uitziet!

    Als jij je bladwijzer niet wilt hebben, laat het maar weten 😉 Ik weet er met twee ook altijd wel blijf hahah

    Ga in godsnaam dat tweede deel lezen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.