Enkele weken terug ben ik naar de bib gedaan voor één welbepaald boek dat ik gereserveerd had. Na wat rondkijken besloot ik om ook nog andere boeken mee te nemen waardoor het een heel ambitieuze bib buit werd. Helaas ben ik snel tot de conclusie gekomen dat het een beetje té ambitieus was.

Hét boek waardoor ik naar de bib ben gegaan was Het Verhaal Van De Dienstmaagd. Ik had het gereserveerd en toen ik bericht krijg dat het binnen was, heb ik mij meteen naar de bib gerept. Ik heb namelijk seizoen 1 en 2 van The Handmaid’s Tale al gezien op Canvas waarvan ik enorm van onder de indruk was. Het was gruwelijk, maar zo levensecht en de acteerprestaties bliezen mij omver. Ik moet nog altijd beginnen te lezen, maar ik houd mijn hartje al vast ook al weet ik wat er allemaal gaat gebeuren.

Vorig jaar heb ik De Bijzondere Kinderen van Mevrouw Peregrine gelezen, maar ben nooit aan de volgende delen geraakt. Dus toen ik Omhulde Stad en Bibliotheek der Zielen liggen, dacht ik dat het de uitgelezen kans was om eindelijk verder in de serie te gaan. Helaas heb ik toch besloten om deze voorlopig niet te lezen. Ik heb nog enkele ongelezen boeken (het zijn er echt maar een paar!) die ik toch voorrang ga geven.

Toen ik Het Geheugenboek zag liggen meende ik mij te herinneren dat dit boek enkele jaren geleden vrij populair was. Ik heb het boek vlug doorbladerd en het ziet er uit als een boek dat snel leest, dus deze ga ik zeker een kans geven.

In het verleden hebben zowel Sigrid als ik Everything, Everything gelezen (dit was onze eerste blogpost ooit! De memories…) van Nicola Yoon gelezen en we vonden het boek wel leuk maar niet bijzonder spectaculair. En toch wil ik De zon is ook een Ster ook lezen omdat ook dit een vlot boek lijkt voor eventjes tussendoor. Ik heb geen al te hoge verwachtingen, maar wie weet gaat dit boek mij wel omver blazen!

Dit was mijn bib buit van oktober! Ik kan niet geloven dat oktober eigenlijk al naar zijn einde aan het gaan is. Gelukkig heeft oktober nog veel in petto. Zo verschijnt Muze 28 oktober (ik heb al een recensie-exemplaar aangevraagd) en 29 oktober verschijnt Find Me, het vervolgdeel van Call Me By Your Name. Maar het hoogtepunt van de maand gaat toch 31 oktober zijn: de YA Nocturne en Sleepover van Clavis op de Boekenbeurs!

Liefs,

Rani

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.