Het is jullie vast en zeker opgevallen dat we afgelopen maand nauwelijks iets hebben gepost en ook totaal niet actief zijn geweest op Instagram. Nu, we zijn sowieso al niet de meest consequente bloggers, dus misschien is het toch niet zo hard opgevallen, haha. Alleszins, bij deze wou ik jullie graag toelichten waarom ik (Rani) zo weinig actief ben geweest en wat de zomer brengt.

Het gebrek aan activiteit valt te verklaren door… examens! Ik heb bewust de meeste tijd doorgebracht op kot in Leuven omdat ik mij daar beter kan concentreren. Maar de keerzijde daarvan is dat ik nauwelijks heb gelezen, totaal niet mee ben met de nieuwste boekreleases en bookstagram niet dagdagelijks heb gecheckt. Thuis, waar ik omringd ben met boeken, ben ik meer bezig met alles wat te maken heeft met boeken. Maar op kot, waar ik niet veel boeken heb staan en waar mijn ingesteldheid meer gericht is op school, drijven mijn constante drang naar lezen en book related stuff naar de achtergrond.

Het ironische is nog wel dat ik in mei verschillende posts ben beginnen te schrijven voor de blog die ook zo goed als klaar waren om gepubliceerd te worden. Dit met het idee om deze te posten tijdens juni zodat het niet al stil ging worden op Book Buddies… (Hehe, dat is goed afgelopen Rani.)

Alleszins, examens zijn gedaan en nu heb ik terug tijd (voor eventjes toch). Lisa van Kindnessreads vroeg of we nog grote plannen hadden voor de blog. Dat heeft me aan het denken gezet over wat jullie kunnen verwachten. Natuurlijk opnieuw recensies! Zo kunnen jullie binnenkort een recensie verwachten van Caraval! Buiten de gewoonlijke recensies komt er ook een unboxing. Ik heb namelijk de boekenbox van de Verminkte Koning besteld! Mijn allereerste boekenbox ooit, dus ik ben benieuwd! Deze wordt vandaag (?) op de post gedaan, maar aangezien levering naar België langer duurt, komt deze aan wanneer ik al op vakantie ben. Balen, want ik keek er enorm naar uit om deze zo snel mogelijk met jullie te delen. Helaas zal de unboxing dus later komen.

Het is natuurlijk altijd afwachten of het lukt om terug wat meer consistent te zijn met bloggen. Ik wil mezelf natuurlijk ook geen onnodige druk geven en niet bloggen om maar te bloggen (if that makes sense). Kwaliteit boven kwantiteit zeker, zoals ze zeggen? :p

Maar hoe zit het dan met Sigrid? Goede vraag! En het antwoord daarop is dat Sigrid het momenteel heel druk heeft. Het is dus vol spanning wachten op nog eens een blogpost van haar! Sigrid, we wachten allemaal vol ongeduld op jouw recensie van De laatste dans. 😉

Ik wens iedereen een fijne zomer toe met veel leesplezier!

Liefs,

Rani 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.