Mei is ondertussen al een tijdje bezig, maar toch wil ik nog een laatste terugblik werpen op april met mijn wrap-up (beter laat dan nooit!). Ik merk dat ik wel wil lezen, maar dat het op de een of andere manier niet zo goed lukt. Ik las 4 boeken uit in april, waarvan 3 graphic novels.

Omdat in april Heartstopper op Netflix verscheen, wou ik nog vlug de overige delen van de graphic novels lezen. Ik ben fan! Zowel van de graphic novels als de Netflix serie heb ik ontzettend genoten, maar ik denk dat mijn voorkeur zelfs een beetje meer ligt bij de Netflix serie. Ik vond de acteerprestaties zo goed en de chemie tussen de personages zat enorm goed! Ik ben trouwens echt verbijsterd dat de cast zo lijkt op de personages van de graphic novels, de overeenkomsten zijn echt mindblowing.

Verder las ik ook ein-de-lijk Een klein leven van Hanya Yanagihara uit als audioboek. Ik heb een ongelooflijke haat-liefde relatie met dat verhaal. Op sommigen momenten wou ik dat boek wegsmijten (figuurlijk dan, aangezien ik geen fysiek exemplaar heb), op andere momenten wou ik het in mijn armen koesteren. Alle triggerwarnings die je maar kan inbeelden zijn van toepassing op dat boek… Het boek bevat de meest heftige en expliciete scènes die ik ook heb gelezen en heel vaak heb ik het boek even aan de kant moeten leggen om te bekomen van het verhaal.

April was niet meteen mijn meest productieve leesmaand, maar daar treur ik niet om. We zullen zien wat mei brengt, want ik heb gelukkig nog wat verlof dus hopelijk vlieg ik zo door enkele verhalen heen.

Liefs,

Rani

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.