Maand: juli 2021

TV-serie | It’s a Sin

Een tijdje terug ontdekte ik de serie It’s a Sin op Canvas. Meteen was mijn interesse gewekt en ik bekeek deze fictie-reeks van 5 afleveringen in één keer. Ik was zodanig ondersteboven van deze prachtige dramareeks dat ik meteen wist dat ik It’s a Sin onder de aandacht wou brengen op de blog. Deze serie heeft mij zowel vreugde als hartzeer bezorgd en ik kan jullie alleen maar aansporen om deze serie een kans te geven!

(meer…)

Review | Dromendochter (Dromendochter #1)

Jaren geleden had Boekerij de eerste twee delen van de trilogie Dromendochter vertaald. Het derde deel werd echter nooit vertaald. Gelukkig bracht Boekerij opnieuw de boeken mét nieuwe covers uit, waarbij het derde deel nu ook vertaald is! (Over een vertaling heb ik wel het een en ander te zeggen, maar daarover later meer…) Ik heb in het verleden al kennis gemaakt met de schrijftalenten van Laini Taylor, dus moest ik natuurlijk ook deze boeken lezen.

(meer…)

Booktalk | Wrap-up juni

Het begin van de zomervakantie is aangebroken! Maar voordat we helemaal in de vakantiesfeer duiken, nemen we wat gas terug en werpen we nog een terugblik op afgelopen maand. In juni las ik maar 6 boeken, maar van die 6 zijn er 2 boeken die bij mij zijn blijven hangen.

(meer…)