Ik wou in augustus de kaap van 10 boeken bereiken en zo mijn personal record verbreken van 2020. Helaas is het niet gelukt wegens tijdsgebrek (druk druk!), en heb ik maar 4 boeken kunnen lezen. Bovendien kroop er in een welbepaald Engelstalig epische fantasy veel meer tijd dan oorspronkelijk gedacht, maar al bij al ben ik toch tevreden met mijn wrap-up.

Ten eerste las ik Leef, Lach, Loch van Vanessa Gerrits. Dit was echt een zalige feelgood waar ik ontzettend goed gemutst van werd. Vervolgens las ik Midnight Sun, het verhaal van Twilight maar dan door de ogen van Edward. Dit boek was niet mijn cup of tea, maar dat kan weleens gebeuren. Met Toxine las ik weer een boek van eigen bodem en ik kon het potentieel helemaal zien, maar her en daar had ik wat opmerkingen over het verhaal. Toen las ik Darkdawn, het slotdeel van de Nimmernacht trilogie en hier heb ik ruim 2 weken over gedaan, wat best lang voor mij is. Sowieso lees ik niet graag epische fantasy in het Engels, vanwege de vele moeilijke termen, maar bij Darkdawn viel dit allemaal heel goed mee! Ik ben alleszins heel tevreden dat ik met de Nimmernacht trilogie weer een reeks volledig heb kunnen afsluiten.

In het totaal heb ik 1448 pagina’s gelezen. Ik heb 2 fysieke boeken gelezen (Midnight Sun en Darkdawn). De overige boeken las ik als e-book met Kobo Plus, dat ik aan het uitproberen ben (en mij tot nu toe heel goed bevalt!).

Kortom, augustus werd helaas niet die topmaand waarop ik gehoopt had. Midnight Sun en Toxine vielen mij dan ook nog wat tegen wat betreft verhaal, maar gelukkig maakten Leef, lach, loch en Darkdawn wat goed. Ik hoop alleszins dat ik in september wat meer boeken kan lezen.

Hoeveel boeken hebben jullie in augustus gelezen?

Liefs,

Rani

1 reactie op Booktalk | Augustus wrap-up

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.