Ik heb 44 boeken gelezen in 2019! Maar ik moet wel bekennen dat ik last minute mijn challenge heb verlaagd van 50 naar 40 boeken (Woeps!). Eerlijk gezegd ben ik best trots dat het mij gelukt is, want het was een druk jaar, vooral op privé vlak! Anyway, hier komt een lijstje van de boeken die mij het meest zijn bijgebleven in 2019. Drumgeroffel!

Dit zijn enkele boeken die een enorme indruk op mij hebben achtergelaten in 2019. Ontworteld speelde zich af een leuke setting en het verhaal was enorm origineel. De kleuren van magie heeft mij zeker weten te charmeren door de toffe personages, maar ook de fantastisch worldbuilding die is neergezet evenals het meeslepende plot. Caraval was echt een tof boek dat veel spanning bevat met de meest verrassende plotwendingen die je je kan inbeelden. Jammer dat het derde deel mij niet zo kon bekoren, maar dat neemt niet weg dat het eerste deel (en het tweede deel) heel spannende boeken zijn. En dan, de ultieme winnaar voor mij: Zonderling. Er zijn niet genoeg woorden om dit fenomenale boek te beschrijven. Dit boek is waanzinnig goed door het bijzondere hoofdpersonage, de beeldende schrijfstijl en het mooie plot.

2019 was een tof jaar op boekenvlak. Ik heb verschillende keren met andere boekenliefhebbers afgesproken in Leuven, ik ben naar de sleepover op de Boekenbeurs geweest en heb enorm veel plezier gehad met bloggen. Ik heb mij echt geamuseerd!

Wat brengt 2020? Mijn reading challenge heb ik voor de zekerheid op 40 boeken gezet. Lijkt me meer dan haalbaar. Ik doe niet aan voornemens, want die dingen kan ik toch niet volhouden, maar ik ga wel mijn best doen om meer consistent te zijn in het bloggen. En aangezien ik ook te veel Netflix bekijk, wil ik ook meer recensies van Netflix films/series posten.

Op naar 2020!

Liefs,

Rani

1 reactie op Dag 2019, hallo 2020!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.