Maand: februari 2020

Cambodja | Algemeen (#0,5)

Na een maand Cambodja ontdekken ben ik terug in België! Het was echt een fenomenale reis en ik vind het jammer dat we er niet langer tussenuit konden. Maar natuurlijk wil ik met jullie mijn ervaringen delen zodat jullie ook kunnen meegenieten van dit prachtige land. Dit eerste deel is een soort introductie op Cambodja waarbij ik jullie wegwijs maak over dit bijzondere land. De volgende delen zullen specifiek ingaan op de steden die we bezocht hebben. Geniet ervan!

(meer…)

Netflix | You (seizoen 2)

Ik had eerlijk gezegd niet de bedoeling om You nog voor mijn vakantie te kijken. Ik was namelijk nog bezig met seizoen 3 van The Handmaid’s Tale. Maar ik kon mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en begon met één aflevering. En ja, de rest kun je wel raden, want het bleef niet bij één aflevering. Let op: spoilers van seizoen 1!

(meer…)

Netflix | Glee

Ik was vroeger een Gleek. Bijna 10 jaar geleden kwam ik eens een filmpje tegen van Glee op Youtube en ik was hooked. Helaas staat België gigantisch achter met series en na seizoen 2 ben ik noodgedwongen moeten stoppen met kijken. Maar ik hoopte ooit Glee helemaal te bekijken. En toen kwam Glee op Netflix en ik was in de zevende hemel. Alle zes seizoenen heb ik ondertussen bekeken en ik deel graag mijn mening over deze serie. Geen spoilers!

(meer…)