Op zaterdag viel mijn pakketje van So Many Pages op de deur. Het thema van de maand augustus was Mythische brieven en door de beschrijving had ik kunnen raden welk boek er in zou zitten. Oorspronkelijk wou ik eigenlijk niet de box, maar enkel het boek alleen, echter was de optie van alleen het boek al uitverkocht…Dus het werd de boekenbox! Tijd om eens van nader te bekijken wat er allemaal in de box zat.

Zoals vaker bij boekenboxen zat er een pin uit. Het is een pin van een typemachine geworden. Schattig, maar ik weet eerlijk gezegd niet wat ik ondertussen met al mijn pinnen aan moet. Misschien dat ik ze in toekomst eens allemaal vastpin aan een leuke banner en dan ophang in mijn bureau?

Verder heb je ook weer het typische drukwerk dat erin zit: 2 boekenleggers, wat artwork, een postkaart, een brief van de auteur en een gesigneerde (weliswaar) gedrukte bookplate. Allemaal wel mooi, maar ook weer niet echt iets waar ik iets mee kan. En een notitieboekje zat er ook bij.

En dan het moment sûpreme: het boek. Tromgeroffel…. Het was Hemelse Rivalen van Rebecca Ross! Je had het misschien al kunnen raden. Het boek stond sowieso op mijn wishlist en ik was ook benieuwd naar deze editie omdat deze is gemaakt in samenwerking met de uitgeverij (The House of Books). Ik wist dus dat het boek er net wat anders uit ging zijn dan het exemplaar in de winkel. Deze versie heeft sprayed edges met sterren op en de cover heeft een okergele kleur in plaats van de paarsblauwe kleur die in de winkel zal verschijnen. Persoonlijk vind ik wel de paarsblauwe kleur mooier. Maar ach, het is echt een mooie editie geworden.

Nog voor ik het vergeet, er zaten overigens ook stempels bij van de letters van het alfabet. Dit is nu wel een item dat ik kan gebruiken in mijn reading journal, dus dat vind ik een leuke toevoeging!

Eens in de zoveel tijd vind ik het leuk om een boekenbox te bestellen (het voelt toch elke keer weer aan als een cadeautje openen), maar het blijft best veel geld en aan het merendeel van de goodies heb je eigenlijk niet veel. Alleen is het altijd zo leuk om er foto’s van te maken. Persoonlijk zou ik in de toekomst eerder het boek alleen kopen in plaats van de boekenbox (mits het boek in een speciale editie wordt uitgebracht en mij natuurlijk aanstaat).

Liefs,

Rani

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.